Így nőttem fel  House of D

 •  

  Készült:  2004

  Besorolás :  12

  Rendező:   David Duchovny

  Főszereplő(k):   David DuchovnyTéa LeoniRobin Williams

  Nemzetiség:  amerikai

  Tom Warshaw (David Duchovny) megpróbál értelmet keresni életében, és visszaemlékezik a rendkívüli gyerekkorára. 1973-ban a tizenhárom éves Tommy (Anton Yelchin) Greenwich Village-ben élt. Magára maradt édesanyja (Téa Leoni) még mindig elhunyt férjét gyászolja. Tommy pedig úgy próbálja felejteni a fájdalmát, hogy állandóan balhét csinál az iskolában, és délutánonként húst szállít legjobb barátjával, Pappass-szal (Robin Williams), a szellemi fogyatékos gondnokkal. Van egy másik barátja is, egy hölgy (Erykah Badu) aki tanácsot ad Tommynak, amikor életében először találkozik a szerelemmel.

© 2009-2017 DIGI r6702
Hamarosan...
Műsorfüzet
Hirdetés
Csak a legjobb filmek, mindenkinek!

A DIGI cégcsoport saját filmcsatornát indított 2012. november 1-jén Magyarországon, amelyet azóta DIGI Film néven ismerhettek meg. A DIGI Film egy új minőségi filmcsatorna, amely elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit! DIGI Film - a show megy tovább!

Rendelje meg akár akcióban a DIGI Film prémium csatornát, és az első 3 HÓNAPBAN DÍJMENTESEN nézheti műsorainkat! A DIGI Film csatorna előfizetési díja CSUPÁN 300 Ft/hó, minden ÚJ és MEGLÉVŐ Előfizetőnknek!

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek itt tekinthetőek meg.