Teleszubjektív

Elit játszma PREMIER! - 04.26.- 22.00.

Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők. Aztán a dolgok elfajulnak... 

Az utolsó erőd /04.25.17.45./

Az Erőd az utolsó állomás a három csillagos Irwin tábornok lenyűgöző katonai pályáján. Hadbíróság elé állították, megfosztották rangjától, és az ítélet a legjobban őrzött katonai börtön bevehetetlen falai közé száműzte a dicső múltú hadfit. Még az Erőd vasfegyelmet követelő igazgatója, Winter ezredes is tisztelettel viszonyul a legendás tábornokhoz. Ám ez a tisztelet csakhamar sértődöttséggé, majd nyílt rosszindulattá válik, amikor Irwin következetesen szembeszáll az igazgató embertelen, nem ritkán halálos áldozatokat is követelő módszereivel.

A szerelem vak - 04.24.18.10.

Bill Oakland bestsellerszerző autóbalesetben elveszíti a feleségét és a látását. A magába roskadt férfi azzal tölti napjait, hogy próbál megbirkózni állapotával. Közben Suzanne Dutchmant közösségi szolgálatra ítéli a bíróság, mert a férjével összejátszva bennfentes kereskedést folytattak. Bill és Suzanne élete keresztezi egymást. A nőtt megdöbbenti Bill cinikus hozzáállása és nyers viselkedése, de később fölfedezi a bűntudat fala mögött bujkáló briliáns írót. Kapcsolatuk egyre szorosabbá válik.

Eastwood újra rendez!

A 89 éves (!) Clint Eastwood utolsó rendezése az Elcserélt életek volt, de most a DISNEY rávette, hogy rendezze meg a 'Richard Jewell balladája' című filmet, Jonah Hill (A Wall Street farkasa) főszereplésével. Jewell az atlantai Olimpián volt biztonsági őr, és megakadályozott egy bombamerényletet, viszont később őt magát vádolták meg. A túlsúlya miatt kisebbségi érzésű férfit bíróság végül felmentette, de a meghurcoltatás és szégyen megölte.   

JÖN A VÉGSŐ APOKALIPSZIS!

A FILM NOW is vetítette Francis Ford Coppola 2 Oscar díjat elnyert filmjének bővített változatát, és 40 év után a rendező elkészítette a végső verziót, amit a Tribeca fesztiválon mutatnak be április végén.

A végleges vágás hossza még nem ismert. Coppola több, mint félmillió méter egykori nyersanyagból gazdálkodhat, és ezt most Hiper HD 4K kivitelben hozza a nézők elé.


Folytatódik a Zootopia!

A DISNEY úgy döntött, hogy legalább két további résszel folytatja az Állati nagy balhét, Oscar díjas rajzfilmjét, ami további 46 más díjat is nyert az elmúlt 3 évben.

A hír még nem hivatalos, de Jason Bateman, aki Nick Wilde rókának kölcsönözte a hangját, elfecsegte a titkot egy hollywoodi blogban, sőt, beszámolt arról is, hogy a második rész költségvetése messze meg fogja haladni a korábbit.© 2009-2019 DIGI